Bild
Nästa artikel
Polyplastic lanserar elektriskt takfönster

Polyplastic lanserar elektriskt takfönster

PRYLAR

PolyLux kallas det första skjutbara takfönstret för mobilt boende. Fönstret kommer att visas på Caravan Salon i Düsseldorf och blir tillgängligt våren 2015.

Polyplastic är en stor producent av acrylglasfönster till mobilt boende. Företaget, som grundades för 60 år sedan, har hittills producerat över fyra miljoner fönster och kommer nu med ett fönster som hittills inte funnits på marknaden, ett elektriskt öppningsbart stort takfönster. Fönstret skjuts åt sidan till skillnad från vedertagen konstruktion som lyfts. Fönstret premiärvisas på Caravan Salon 2014 i Düsseldorf.

Polylux-fönstret kommer att finnas i tre storlekar och ett flertal färger. Den indirekta LED-belysningens styrka är reglerbar och fönstret kan manövreras ettdera med fjärrkontroll eller en manöverpanel på fönsterramen och i nödfall går det att öppna manuellt. En regnsensor ser till att stänga fönstret vid nederbörd.

Seriemässigt kommer fönstret att finnas tillgängligt under första halvåret 2015 och då även som extrautrustning.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.