Bild
Nästa artikel
Praktisk liten uppladdningsbar luftpump

Praktisk liten uppladdningsbar luftpump

PRYLAR

Att ha en liten kompressor med sig när man är ute och campar är praktiskt. Just den här modellen är ovanligt liten och uppladdningsbar och behöver därför inte anslutas till elnätet när den används.

Den uppladdningsbara luftpumpen från Xiaomi MI från Smarta Saker är en portabel pump med stor display som gör det enkelt att pumpa bollar och fylla på luft i däck på personbilar och cyklar. Du kan kontrollera lufttrycket och fylla på bildäcket, pumpa upp cykeldäck eller snabbt pumpa upp bollar. Luftpumpen levereras med tre olika ventiler.

Schrader, standard på bilar, börjar även bli standard på cyklar. Skruvas fast och hålls på plats.
Presta, vanlig på racingcyklar med smala fälgar.
Nippelnål, används för att pumpa bollar.

Luftpumpen har kapacitet att pumpa upp 3-150 psi / 0,2-10,3 bar vilket är betydligt mer än vad du behöver pumpa in i till exempel ditt bildäck. Du kan välja mellan att använda psi eller bar som enhet på displayen.

Pumpen kan användas manuellt men du kan även ställa in ett eget måltryck eller använda någon av de förinställda värdena. När det önskade lufttrycket nåtts stänger pumpen av sig själv automatiskt. Om det är mörkt ute kan man tända den inbyggda ficklampan och få bättre arbetsljus.

Luftpumpen laddas via USB så någon laddare ingår inte. Laddningstiden är mindre än 3 timmar och batteriet räcker cirka 30 minuter under normal användning. Batterinåvån har indikatorlampa med tre nivåer.

Specifikationer
Modell: Xiaomi MI portabel elektrisk luftpump
Mått: 12,4/18,5 cm x 7,1 cm x 4,5 cm
Längd slang: 16,5 cm (inkl Schradermunstycke)
Pumpen är CE-märkt.
Batteri: 2000mAh (14,8Wh)
Vikt: 0,55 kilo
Kapacitet: 3-150 psi / 0,2-10,3 bar
Känslighet ± 2psi
Ljudnivå: 75dB-80dB

Du hittar den här där den kostar 599 kronor.
 
Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.