Bild
Nästa artikel

Se din navigator i vindrutan

PRYLAR

Hudway har presenterat en produkt som speglar upp skärmen från din smartphone på vindrutan. Det gör att du kan få din GPS visad i siktfältet så du slipper att skifta blicken mellan skärm och väg.

Den uppfällbara transparenta "hållaren" fäster du på instrumentpanelen. I den läggs din smartphone som du använder som navigator och informationen från dess skärm speglas upp på vindrutan i siktfältet.

Tekniken har visats i olika sammanhang, inte minst vad gäller konceptbilar där bilens instrumentinformation visas på vindrutan i siktfältet. Redan nu går dock tekniken att använda ihop med en smartphone.

Det kan tilläggas att det på bilderna visas två olika system, ett där informationen speglas på vindrutan och ett där den speglas på en transparent skärm på hållaren.

Hudwaycast, som den patenterade produkten kallas, säljs i USA och skickas även till Europa. Priset anges till 49.95 USD på deras hemsida.
Taggar: Prylar
Se din navigator i vindrutan

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.