Nästa artikel
Se dina vanliga TV-program på semestern
PRYLAR

Se dina vanliga TV-program på semestern

Publicerad 4 juni 2015 (uppdaterad 1 juli 2015)
Vill du kunna se dina vanliga TV-program oavsett var du är? Då är en slingbox rätt lösning! Har du bara tillgång till internet och en dator har du tillgång till de program du har hemma.

Expandera ditt vardagsrum till hela världen och se högupplöst video från din TV oavsett var i världen du är någonstans. Du kan på allvar sitta i ditt mobila boende på campingen och samtidigt se och kontrollera din TV hemma i lägenheten! Allt kan strömmas i full HD-kvalitet (1080p) och det enda du behöver är en internetuppkoppling och en dator, smartphone eller surfplatta.

Men hur tusan går det till kanske du undrar? Det är enkelt! Anslut först din digitalbox, satellitmottagare, DVD-spelare eller annan TV-bänkspryl till Slingboxen tätt följt av en internetpåkopplad nätverkskabel. Färdigt! Att ha Slingboxen inkopplad i digitalboxen hemma påverkar inte utrustningen på plats utan signalen loopas vidare till TV:n hemma också.

Programvaran är kompatibel med både Windows och Mac. En app finns tillgänglig för iOS, Android samt Windows Phone mot en kostnad. Lev inkl kompositvideokabel, komponentvideokabel, koaxialkabel, nätverkskabel, IR-sändarkabel samt nätadapter.

Slingboxen hittar du här där den kostar 1 449 kronor.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.