Bild
Nästa artikel
Släck kunskapstörsten, bli en dryckesexpert

Släck kunskapstörsten, bli en dryckesexpert

JULKLAPPSTIPS

Vill du lära dig mer om vin, öl och kaffe? Då kan kanske detta nya spel förgylla campingkvällen den kommande säsongen. Vi börjar lite smått med julklappstips som kan passa campinglivet, husbilen eller husvagnen!

Vill du förkovra dig i vinets historia i denna tid då intresset för dess bakgrund och tillverkningsprocess ökar? Hur länge ska ett fint rött vin stå framme innan servering? Vet du vilken druva som är kungen av druvor, vilket öl som bryggs av munkar eller i vilket land som det konsumeras mest kaffe i världen?

Snart kommer ett spel där du kan utmana dina campinggrannar i denna ädla kunskap under den kommande säsongen och dessutom tjuvträna under mörka vinterkvällar när ditt fritidsboende kanske står uppställt och oanvänt.

Spela mera: Vin är ett läskande frågesportspel som innehåller 400 underhållande frågor om vin, öl, drinkar och annan dryck. Förutom en hejdundrande spelkväll får du och dina vänner lära er mer om drycker från världens alla hörn, skriver Nicotext när de beskriver spelet.

Finns att köpa från december 2018

EAN: 7350070212067
Förlag: Nicotext
Ca-pris: 149 kronor
Köpställe: Exklusivt på Akademibokhandeln
Ålder: Från 15 år
Speltid: 20 minuter+
Innehåll: 100 spelkort med 400 frågor

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.