Bild
Nästa artikel
Smidig rengöring av fönster

Smidig rengöring av fönster

PRYLAR

Isabella lanserade nyligen en serie med rengöringsmedel, bland annat för fönstren på förtält. Medlet rengör förstås och håller även fönstren blanka.

Efter det du tvättat fönstren med rent vatten så att de blivit fria från smuts sprayar du på med Isaclean window direkt på fönstret och torkar torrt med den lilla medföljande microfiberduken.

Den nya typ av plast som används efter den regeländring som följde på krav miljöanpassning kan vara känslig för starka rengöringsmedel. Isabella hävdar att detta medel är avpassad för att inte mjölka eller på annat sätt åldra plasten i förtid och är avpassad efter den typ av plast som Isabella använder i sina förtältsfönster för såväl husbilar som husvagnar. 

Som alltid på plast måste man vara observant på att minsta lilla smutspartikel kan repa fönsterfolien när man eftertorkar men så är det oavsett vilket medel som används.

Isaclean window säljs via Kama Fritid och kostar oftast 130 kronor.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.