Bild
Nästa artikel
Solskydd till Hymer

Solskydd till Hymer

PRYLAR

Hymer har tagit fram ett sol och insynsskydd till sina delintegrerade modeller.

HYMER har tagit fram en solskyddsmatta som inte bara skyddar mot solljus och värme genom vindrutan utan även från oönskad insyn. Då solskyddsmattan inte är konventionellt isolerande, utan en ovanligt lätt och vädertålig PVC-belagd väv med hög transparens, ser du hela tiden vad som händer utanför, medan ingen kan se in i fordonet.

Materialet är tillverkat av 56% PVC och 44% polyester, är grovt vävd och kännetecknas enligt Hymers pressmeddelande av särskilt hög stabilitet och liten töjning.

Mattan är lätt att montera eftersom den enkelt hängs i dörrarna och fästs i backspeglar och hjulhus. På grund av sitt robusta material är den enkel att rengöra med en vanlig trasa.

Hymer solskyddsmatta passar alla delintegrerade Hymer fordon och alla HymerCar Fiat X 250. En version för helintegrerade fordon kommer inom kort. Priset i Tyskland anges till 98 euro och du hittar det här och säkerligen inom kort hos svenska Hymer.
 

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.