Bild
Nästa artikel
Sommarsurf med extra volym

Sommarsurf med extra volym

PRYLAR

I dag lanserar operatören Tre ett nytt bredbandsabonnemang särskilt framtaget för fritidsägares surfbehov. Det nya säsongsabonnemanget har en unik betalningsmodell med olika stor surfmängd och kostnad under sommarhalvåret jämfört med vinterhalvåret.

Abonnemanget är skräddarsytt för de som exempelvis spenderar mycket tid i sina fritidsboenden under sommarmånaderna och därmed har ett större surfbehov den tiden på året. En övervakningskamera som kan live-streama och larma användarens mobil ingår dessutom i abonnemanget. Abonnemanget kostar 199kr/mån för 20GB under sommarperioden och 99kr/mån för 2GB under vintermånaderna.

– Flera kunder har hört av sig och uttryckt frustration över att de inte finns något bra bredbandsalternativ som passar deras surfbehov i fritidsboendet. Med den bakgrunden bestämde vi oss för att bryta ny mark och som första operatör i Sverige ta fram ett säsongsabonnemang för sommarsurfarna som inte surfar lika mycket på vintern och vill ha full koll på stugan via sin smartphone, säger Johan Lindahl, produktchef för bredbandstjänster på Tre Sverige.

Mellan april och september betalar man 199kr/mån för 20GB surf och resten av året betalar man 99 kr/mån för 2GB surf. I priset ingår en bredbandsrouter och en övervakningskamera som exempelvis kan användas för att ha full koll. Givetvis går det att kombinera med andra typer av routrar samt köpa till extra data efter behov. 

Mer information om det nya sommarabonnemanget hittar du här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.