Bild
Nästa artikel
Thetford presenterar nytt kylskåp

Thetford presenterar nytt kylskåp

NYHETER

Thetford presenterar ett nytt smalt kylskåp, T1152. Kylskåpet är 418 millimeter brett, rymmer 152 liter och har kompressorkylning.

T1152-modellen har samma hölje som serien med absorptionskylskåpet N3140 men det nya T1152 har mer volym och lägre vikt, det rymmer 152 liter i stället för 142 och är dessutom lättare, 34 kilo istället för 37.

Kompressorkylskåpet T1152 drivs av en stark 12 volts kompressor och ingår i den klimatklass som kallas den "tropiska klimatklassen", vilket innebär att det är lämpligt för omgivningstemperaturer på mellan 16 och 43 ˚C. Det finns naturligtvis olika aspekter som kan påverka prestandan, en av dessa är monteringen. Med hjälp av små fötter längst ned och distanshållarna längst bak säkerställs ett bra, integrerat ventilationsflöde och eftersom det inte behövs varken gasflaska eller yttre ventilationsöppningar blir installationen lättare och om väggarna runt kylskåpet är tunna kan kylskåpet även förankras i golvet. Kylskåpet levereras med vänsterhängd dörr vilket kan ändras till högerhängd beroende på hur skåpet placeras i inredningen.

En fördel som detta kylskåp har är en utdragbar låda som gör det enklare att förvara 2-litersflaskor och grönsaker. Den utdragbara lådan, som även finns i N3140-serien, är mycket bra för frukostvaror och underlättar en snabb hanteringstid vilket innebär att kylan behålls i skåpet. För att hålla maten på plats under körning finns en livsmedelshållare som dessutom kan den vikas ihop när den inte behövs. Nattläget ger därutöver en tystare gång vilket minskar störande ljud kvällar och nätter.

T1152-modellen finns redan nu tillgängligt hos återförsäljarna och har Thetfords 3-årsgaranti. Skulle det uppstå problem finns ett tätt nätverk av servicecenter eller en återförsäljare. På deras hemsida finns en lista på deras återförsäljare, www.thetford.com.


Specifikationer

Mått (H x B x D) 1500 x 418 x 578 mm
Total volym 152 L
Frysvolym 18 L
Dörrgångjärn Vänster eller höger
Energiåtgång 0,50 kWh/24 h, 0,40 kWh/24 h (Nattläge)
Antal dagar på ett 95Ah batteri 2,5 eller 3,0 (nattläge)
Nettovikt 34 kilo
Kontrollpanel LED Driftläge Automatiskt energival
Dörrform, Platt med ram 10 mm
Taggar: Prylar
Thetford presenterar nytt kylskåp
Thetford presenterar nytt kylskåp

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.