Nästa artikel
Tioårsjubilerande Turistmål ger superrabatt
PRYLAR

Tioårsjubilerande Turistmål ger superrabatt

Publicerad 23 februari 2018 (uppdaterad 23 februari 2018)
Turistmål är ett rabattsystem med en rad anslutna företag, däribland ett antal campingar. De har ett rabattkort som ger 20 procents rabatt vilket de normalt säljer för 595 kronor men under resten av februari för 29 kronor.
Turistmål firar sitt tioårsjubileum med att under resten av februari sälja sitt VIP-kort för 29 kronor mot ordinariepriset på 595 kronor.

Vid en genomgång av de platser och företag där kortet gäller förefaller det finnas en del som skulle kunna vara intressanta för oss med fritidsfordon men vi råder förstås alla att kontrollera själva, såväl med kortutgivaren samt det resmål man primärt är intresserad av.

Här hittar du information om platser där de utlovar 20 procents rabatt vid uppvisande av kortet.

Kortet gäller för innehavaren plus upp till tre i sällskap (maximalt fyra personer). Kortet uppges inte ha något stoppdatum utan gäller så länge man har det i sin ägo och kan uppvisa det i fysisk form.

Turistmål påpekar att de erbjudanden som kortet är knutet till ändras och fylls på hela tiden. På deras hemsida www.turistmal.se kan du se mer och du kan även maila dem på info@turistmal.se.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.