Bild
Nästa artikel
Den fantastiska vägen längst med Amalfikusten i Italien
Den fantastiska vägen längst med Amalfikusten i Italien

TomTom lanserar Road Trips

PRYLAR

TomTom lanserade den 7 juni en ny funktion för att du lättare ska kunna upptäcka världens bästa vägar med hjälp av deras navigatorer.

TomTom lanserade den 7 juni TomTom Road Trips, en ny digital, kostnadsfri plattform som gör att du med husbil eller husvagn kan upptäcka världens bästa vägar och planera resan för få att den "ultimata reseupplevelsen".

Funktionen erbjuder i dagsläget information om över 90 utvalda rutter från hela världen men fler ska enligt TomTom tillkomma efterhand. Bland många förslag på vackra vägar nämns den fantastiska Amalfikusten i Italien och den för oss svenskar kanske mer exotiska men sensationella Australian Great Ocean Road och den pittoreska sydafrikanska Chapman Peak till den episka Route 66 i USA. Håller vi oss inom Sverige finns Höga kusten-sträckan på E4:an mellan Härnösand and Örnsköldsvik med bland de förprogrammerade vägförslagen.

- Vi vet att våra kunder använder sina GPS:er för att upptäcka och utforska vägar runt om i världen. Nu när sommarsäsongen är här ville vi göra det lättare för bilister att upptäcka de bästa bilvägarna världen har att erbjuda. Med TomTom Road Trips kan bilister och cyklister bli inspirerade, planera och njuta av friheten att utforska de bästa vägarna under sin semester, säger Corinne Vigreux, medgrundare och chef för TomTom Consumer.

TomTom Road Trips fungerar trådlöst med TomToms redan existerande online-ruttplanerare TomTom MyDrive. Bilister kan välja en rutt, lägga till stopp och intressepunkter (POI) eller till och med bara dra en väg till den önskade rutten för att inkludera vägen de vill köra. Användare kan sedan spara och synkronisera alla sina förplanerade rutter direkt med sin TomTom navigationsenhet. Med TomTom Road Trips kan bilister utforska världens bästa vägar lika enkelt som de planerar och synkroniserar rutter innan det är dags för avfärd.


Sträckan mellan Härnösand and Örnsköldsvik hittar du här, mer information från TomTom Road Trips här och de MyDrive-kompatibla enheterna finns listade här.

 

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.