Bild
Nästa artikel
TravelSoft Bäddset

TravelSoft Bäddset

PRYLAR

Har du gäster i ditt mobila boende ibland? Då kanske engångslakan kan vara bra att ha. Kama Fritid har lakan som de påstår håller ungefär sju dagar och passar utmärkt när du exempelvis har gäster.

Engångsartiklar av den här typen har funnits i många år men det gör de inte mindre praktiska, inte minst om man då och då har gäster. Komfort och bekvämlighet skall för detta nya påslakanset TravelsSoft enligt Kama vara som för konventionella bomullslakan. Fördelarna för de som reser med eget boende som husvagn eller husbil menar Kama är att du slipper tvätt, att det tar liten plats och har låg vikt. Lakanen anges som bomullsmjuka, miljövänliga då de är svanenmärkta och håller, enligt Kama, i ungefär 7 dygn. Sängkläderna är tillverkade i spunlace-viskos och är helt och hållet komposterbara, gjorda på förnyelsebara råmaterial.


Varje set innehåller 1 st örngott 50 x 60 cm, 1 st lakan 150 x 270 cm och 1 st påslakan 150 x 205 cm. Kama anger ingen vikt. Priset anges till 89 kronor och du hittar lakanen här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.