Bild
Nästa artikel
TV med riktigt bra ljud

TV med riktigt bra ljud

PRYLAR

På gång att köpa ny TV till ditt mobila boende? Kolla in nya Dual som har ett ljud utöver det vanliga, möjlighet till 12-voltsdrift och för ovanlighetens skull DVB-T2.

Duals nya 19” TV i Soundblaster serien levererar ett ljud ur de integrerade högtalarna som tidigare bara kunde fås med ett separat ljudsystem. Ljudskillnaden kommer av att de fyra högtalarna är framåtriktade till skillnad från det vanligaste på marknaden, två bakåtriktade. Detta ger även en mer ljudavskärmad miljö bakom TV:n. I ett mindre utrymme som ett mobilt boende blir ljudet riktigt imponerande. Modellen är designad i Finland och finns i färgerna vit, svart och röd.

Denna Dual TV är främst de som vill ha en TV med hög designgrad till husvagnen och som vill ha ett stort ljud utan extra högtalare och sladdar. Den passar bra till husvagnen med tanke på dess 12 volts drift. (kabel för 12 voltsdrift ingår ej, men kan kompletteras separat). Förutom inbyggd DVD-spelare så är TV-mottagaren för ovanlighetens skull dessutom utrustad med DVB-T2 för att klara Boxers hela utbud.

Prisnivå 3 000 kronor.

Mer info och specifikationer:

Svart - 19SB10

Vit - 19SB11

Röd - 19SB12

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.