Bild
Nästa artikel
USB-laddare för allt på en gång

USB-laddare för allt på en gång

PRYLAR

Vi tar med oss allt fler elektroniska enheter som telefoner och plattor vilka kräver laddning. Den här laddaren klarar upp till sex stycken olika enheter samtidigt, så att du inte behöver ladda i omgångar.

USB-AC110 från DELTACO har sex stycken USB-portar, så att du kan ladda flera enheter på en och samma gång. USB-port 1-3 levererar 2,4A vardera, medan port 4-6 respektive levererar 1A. Dessutom slipåper du ha med dig laddenheten till varje enskild pryl, det räcker med en USB-kabel.

USB-AC110 mäter 12,4 centimeter i diameter, och har trots sin knappa storlek en del smarta lösningar. Du behöver till exempel inte oroa dig för elfel eller värme, då laddningsstationen är utrustad med överspänningsskydd, överströmsskydd och skydd för både kortslutning och överhettning. Den har också en strömknapp så att du kan slå på och av enheten.

Laddningsstation, en strömkabel och manual följer ingår i kitet. Mer information om produkten hittar du här och var du kan köpa den här.

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.