Nästa artikel
Världens första smarta bilkamera – Nextbase iQ
PRYLAR

Världens första smarta bilkamera – Nextbase iQ

Publicerad 12 januari 2022 (uppdaterad 12 januari 2022)
Våra tillbehör blir allt smartare och det gäller även dash-cam. Genom att utnyttja den allra senaste AI-drivna tekniken och erbjuda realtidsåtkomst via iQ-appen, erbjuder Nextbase en betydligt smartare produkt.
Nextbase lanserade under CES 2022 det de marknadsför som världens första smarta bilkamera, Nextbase iQ. Den ger föraren varningar i realtid och ger tillgång till incidentvideor även när föraren är borta från sitt fordon genom att utnyttja den allra senaste AI-drivna tekniken.

– Det finns inget på marknaden som når upp till Nextbase iQs nivå. Under två år och från grunden har vi förändrat synen på vad en bilkamera kan vara och skapat världens första riktiga smarta dashcam där AI-teknik och molnuppkoppling ger förarna en fullständig känsla av säkerhet. Aldrig tidigare har det funnits en smart uppkopplad bilprodukt som erbjuder så mycket fördelar i ett och samma paket. Vi har förbättrat funktionalitet som redan är bäst i klassen och lagt till aldrig tidigare skådad teknik för att stödja förare, oavsett om de befinner sig på vägen eller om de är borta från sitt fordon, säger Richard Browning, försäljnings- och marknadschef hos Nextbase.

 
Nextbase iQ använder den senaste 4K-videotekniken med tre kameror, som kan spela in video både utanför och inuti fordonet. Du har alltid åtkomst till dina videoklipp och kan även få varningar i realtid. Nextbase iQ har en helt ny produktdesign för att fånga bästa möjliga bildkvalitet och fordonssäkerhetsvyerna.

Kameran har en röstaktiverad inspelningsfunktion som automatiskt sparar till molnet och delar med sig av en nödsituation till en kontakt eller annan utsedd tredje part i realtid.
 
Mer information om Nextbase iQ finns på www.Nextbase.com.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.