Bild
Nästa artikel
Vem är smartast i familjen?

Vem är smartast i familjen?

BOKTIPS

Vill du umgås utan surfplatta och dator då och då så är tankenötter ett säkert knep. Nu ger Filiokus Fredrik ut en ny bok med lämpliga klurigheter för både ung och gammal.

Fastnar alla där hemma med näsan över skärmarna hela tiden? Börja umgås istället! Boken Smartast i familjen är full av kluriga tankenötter att lösa tillsammans! Ha kul utan datorer, telefoner och surfplattor – 100 % teknikfritt.

Filiokus Fredrik visar hur man kan trixa och klura med tändstickor, gafflar, mynt, pennor, sockerbitar … bara enkla saker som finns hemma! Men själva kluringarna kan vara desto svårare. Här finns allt från superlätt till jättesvårt – något skoj som passar alla menar förlaget. 

Filiokus Fredrik är en av Sveriges populäraste barnunderhållare med trolleri, buktaleri och skuggfigurer på sin repertoar. Han har skrivit ett flertal böcker om trolleri och när han står på scen vet man inte riktigt veta vad som ska hända ... 

ISBN 978-91-552-6382-9, Bokförlaget Semic

Taggar: Prylar

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.