Nästa artikel
Ventura lanserar nya uppblåsbara förtält
PRYLAR

Ventura lanserar nya uppblåsbara förtält

Publicerad 5 oktober 2017
Ventura Air-kollektionen består av rymliga uppblåsbara förtält med plats nog för hela familjen samt kompakta och enkla deltält för både husvagn och husbil. Till 2018 kommer ytterligare fyra varianter.

Säsongen 2018 startar med en helt ny serie uppblåsbara förtält från Ventura Air. I Ventura Air-tälten har samma material som de välkända Isabella-tälten. Gemensamt för de nya tälten är att de har "Advanced Air System" och sägs vara enklare än de hittillsvarande att ställa upp och packa ihop. Kommer att finnas i butikerna i mars 2018.

De fyra nya tälten beskrivs av Kama Fritid så här:

Simplex:

Är det latinska ordet för enkel, och det är precis vad Simplex är. Det sportiga och enkla deltältet passar både husvagn och husbil. Med ett uppblåsbart Simplex-tält ligger avslappning och semester bara runt hörnet. 

Storlek: D 350 x B 320 cm, Vikt: 29,4 kilo, Pris ännu ej känt. Kamas hemsida.

Cito 350:

Betyder ”snabb”. I detta eleganta och bågformade deltält till husvagnen blir du snabbt redo att njuta av semestern. Cito 350 har dessutom ett unikt ljusinfall och bra utbyggnadsmöjligheter. 

Storlek: D 260 x B 350 cm, Vikt: 30 kilo, Pris ännu ej känt. Kamas hemsida.

Trinus 400:

Trinus betyder ”att resa”. Trinus 400 är både enkelt och rymligt att ha med på resan. Det är det perfekta uppblåsbara resetältet till hela familjen och har bra utbyggnadsmöjligheter, så att det även finns plats för gäster.

Storlek: D 260 x W 400 cm, Vikt: 32,6 kilo, Pris ännu ej känt. Kamas hemsida.

Vivo:

På latin betyder Vivo ”att leva”. Med det uppblåsbara Vivo-tältet får man ett kompakt och smart deltält till både husvagnen och husbilen. Vivo kan snabbt förvandlas till ett öppet soltak och är därför perfekt om resan går till sydligare breddgrader. Vivo öppnar dörren till ett liv i den fria naturen.

Markmått: D 260 x B 300 cm, Vikt: 22,4 kilo, Pris ännu ej känt. Kamas hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.