Nästa artikel
Vinglashållaren Vingel för ojämna underlag
PRYLAR

Vinglashållaren Vingel för ojämna underlag

Publicerad 10 juni 2021
Att njuta av en drink på stranden eller på picknicken är något som ofta associeras med sommaren men dessvärre står sällan glaset stadigt på klippor eller andra ojämna underlag. Tack vare vinglashållaren Vingel är det nu enkelt att ställa ifrån sig glaset och du slipper oroa dig för spill och kras.
Allt började med att mor och dotter, Anna-Karin Nillson och Hanna Nilsson var på picknick. Idén till en vinglashållaren uppstod då flera glas välte omkull. Anna-Karin och Hanna bestämde sig för att göra något åt saken och kom fram till till en lösning. Deras innovation, vinglashållaren Vingel är ett smart hjälpmedel för alla som gillar att dricka, äta och umgås utomhus.

De små sandpåsarna är lätta att ta med och går snabbt att sätta runt glaset. Påsarna är sydda med dubbelt tyg och fyllda med sand. Dragskon ser till att vinglaset står stadigt i påsen och sanden anpassar sig efter underlaget och ger vinglaset en stabil grund att stå på. Innovationen säljs i en förpackning med 2 st vinglashållare och finns i flera färger.

Max diameter på vinglasets fot: ca 12 cm
Vikt (en påse): ca 330 gram
Diameter: ca 10,5 cm - 14 cm
Höjd: ca 5 cm

Du hittar vinglashållaren här där den kostar 249 kronor per par.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.