Bild
Nästa artikel
60plus Mässan Gävle 25-26 september

60plus Mässan Gävle 25-26 september

GÄSTRIKLAND

För tredje året är det dags för 60plus Mässan att åter slå upp portarna i Gavlerinken 25-26 september. Där laddas för två fullspäckade, roliga och intensiva dagar med 75 utställare!

60plus Mässan är långt ifrån en traditionell seniormässa. Dagens besökare vill uppleva roliga saker, är aktiva, mycket intresserade och vill förverkliga drömmar vare sig de är långt bort eller nära menar Pia Brunell & Laila Fridh, arrangörer för 60plus Mässan.

Mässan kommer att erbjuda två roliga dagar fyllda med aktiviteter, spännande utställare, intressanta seminarier med kända och omtyckta talare och tävlingar. De 75 utställarna visar exempelvis upp turistorter, resor, spa, hälsa, friskvård, elektronik, mode, motor, kursverksamheter och föreningsliv. Nytt för i år är ett härligt "Delikatesstorg" med gott mathantverk.

Årets scenprogram sägs bli både inspirerande och lärorikt med exempelvis Lars Sjöberg, konsthistoriker och författare, som kåserar om Apulien, italiens underbara häl och klack. Hela scenprogrammet hittar du på: www.60plusmassan.se

Öppettider kl. 10.00-16.00 båda dagarna. Entré 60 kr (kort/kontant) Gratis parkering. Vill du kombinera med ett besök i Gävle går buss 3 mellan Rådhuset och Gavlerinken.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.