Nästa artikel
60plus Mässan i Västerås 22-23 november
VÄSTMANLAND

60plus Mässan i Västerås 22-23 november

Publicerad 16 november 2017 (uppdaterad 16 november 2017)
För 7e året i rad är det åter dags för 60plus Mässan att slå upp portarna i Västerås, Bombardier Arena onsdag den 22 till torsdag den 23 november! Över 100 utställare och på scenen ses bland annat Pernilla Wahlgren och fd statsminister Ingvar Carlsson.
Dagens seniorer reser långt och ofta, gärna på äventyrsresor, skypar, bloggar, shoppar, bygger om och nytt, inreder, tränar, jobbar, bor bekvämt, gärna utomlands och njuter verkligen av livet. Det har 60plus Mässan tagit fasta på.

- Vi kan se att intresset för att träffa 60plussarna i det egna länet växer för varje år. De har blivit en naturlig del i företagens marknadsföring, säger Laila Fridh, mässarrangör och VD.

Under två dagar presenteras ett stort utbud av vad man kan uppleva, göra, resa till, köpa, testa och få reda på inom olika verksamheter. Det blir också tävlingar med fina priser, mässrabatter, provsmakningar och erbjudanden. Över 100 utställare kommer att vara på plats.

Även i år bjuds det på över 20 programpunkter och föredrag på scen, bland annat Ingvar Carlsson, sveriges f.d. statsminister, som berättar om ”Tillfälligheter i mitt liv”, 40-års jubilerande artisten Pernilla Wahlgren uppträder och vinexperten Gunilla Hultgren, känd från Gomorron Sverige, pratar om viner och delar med sig av sina bästa tips. Det blir även flera föredrag om nya intressanta resmål, hälsa, mode med modevisning där vinterns dammode visas. Politiska partier pratar seniorpolitik, bland andra Emma Carlsson-Löfdahl, (L) som sitter i socialutskottet i Riksdagen och Leif Hallberg (KD) Seniorförbundets förbundsordförande tillika hedersordförande i Europeiska Seniorunionen. (Se program och tider på mässans hemsida)

Drop-in till scenen där det även finns såväl fika som lunch. Öppettider kl. 10.00-16.00 båda dagarna. Entré 60 kr. Gratis parkering.

www.60plusmassan.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.