Bild
Nästa artikel
Restips: Arboga Kulturvecka 2015

Restips: Arboga Kulturvecka 2015

VÄSTMANLAND

Nu visar Arboga upp sitt stora utbud av kultur. Under perioden 23 maj till och med 31 maj pågår Kulturveckan 2015 med en mängd utställningar, konserter och teaterföreställningar.

Kulturveckan består nästan uteslutande av konstnärer, musiker och sångare från Arboga. Dessutom deltar barn och ungdomar från kommunens skolor, lokala föreningar och Svenska kyrkan i veckan.

- Vi är stolta över att ha ett så stort kulturutbud i Arboga och så många lokala begåvningar inom teater, musik och konst, säger Andreas Wiik, chef för Musik- och dansskolan i Arboga, som är med och arrangerar veckan.

Kulturveckan genomfördes för första gången år 2012 och har blivit ett av Arbogas mest uppskattade evenemang.

Under Kulturveckans första dagar pågår också Konstrundan i Arboga. För 21:a året i rad öppnar konstnärer samt inbjudna gästutställare i Arboga sina ateljéer och verkstäder för allmänheten. Medverkar gör ett 20-tal konstnärer som arbetar med keramik, glas, textil, trä, foto, teckningar och målningar.

Hela programmet för Kulturveckan finns på Arboga kommuns webbplats www.arboga.se/kulturveckan2015

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.