Bild
Nästa artikel

Årets mest självupptagna event

EVENEMANG

APRIL, APRIL. Sveriges största upplevelseföretag Live it fortsätter att varje år lansera nya spektakulära upplevelser på marknaden. Den senaste nyheten är inget undantag och den här gången är det verkligen en upplevelse för alla.

Som första upplevelseföretag i världen kan Live it stolt och självcentrerat presentera upplevelsen Selfiekurs. Enligt produktbeskrivningen förvandlas alla som går kursen från amatörselfie till proffs med massor av nya följare och likes. Något som, oavsett vad man tycker om det, blivit allt viktigare både för människor och företag.

Live its självupptagna markandschef, Peggy Larsson, är mycket mallig över upplevelsen.

- Mobilkamerorna har blivit så pass avancerade och bl.a. därför kände vi att det saknades en upplevelse som Selfiekurs. Och som så många gånger tidigare är vi först ut med en produkt som ligger helt rätt i tiden. Det är säkert bara en tidsfråga innan våra konkurrenter kopierar oss och kommer med en liknande upplevelse. 

Tack vare att upplevelsen sker i samarbete med lokala stylister, frilansfotografer och sociala medier-experter är den tillgänglig på de flesta orterna i landet. Den passar dessutom en bred åldersgrupp och allt som krävs för att gå kursen är en smartphone och ett visst drag av narcissism. 

En del av allt som ingår i den sju timmar långa upplevelsen är; viktigaste förberedelsen inför selfies, bästa tekniken för hur man håller mobilkameran och vilken pose som ger mest bekräftelse i sociala medier. Fem valfria selfiemiljöer ingår, t.ex. på bussen, jobbet, gymmet, restaurangen eller i skolan. I kursen ingår även lunch och en grundlig genomgång om hur man på bästa sätt tar bilder med en selfiepinne.

"Vi tar det mänskliga behovet av att fota sig själv i mer eller mindre meningslösa sammanhang till en helt ny nivå och efter den här upplevelsen vet du hur du ska göra det på det mest fördelaktiga sättet", avslutar Peggy innan hon för fjärde gången under intervjun tar en bild på sig själv.

Läs mer om upplevelsen.

Om Live it:
Live it grundades 2005 och är idag marknadsledande inom upplevelsepresenter i Sverige.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.