Nästa artikel
Bryan Ferry till Furuvik i maj 2020
GÄSTRIKLAND

Bryan Ferry till Furuvik i maj 2020

Publicerad 13 november 2019 (uppdaterad 13 november 2019)
Redan nu finns det anledning att ta fram almanackan och börja bocka av datum för trevliga arrangemang under 2020. Vad sägs om Brian Ferry på Furuvik?
Furuvik har börjat boka in sina artister inför konsertsommaren 2020 och först ut bland deras bokningar är Brian Ferry som uppträder den 30 maj. 

I sin presentation skriver Furuvik att Ferry slog igenom med bandet Roxy Music på 70-talet och har sedan dess etablerat sig som en ikonisk och innovativ sångare och låtskrivare. Med en blandning av Sinatra, Gainsbourg och Lou Reed har Bryan Ferry alltid brutit ny mark med sin musik och vi är otroligt stolta över att få välkomna honom till Furuvik den 30 maj kl. 20.00. 

Det är han som har skapat klassiska hits som ”Slave To Love” och “Let’s Stick Together” har Bryan Ferry ständigt varit närvarande inom populärmusiken. Både från starten av 70-talet med Roxy Music och med sin solokarriär som sträckt sig över tre decennier har Ferry aldrig slutat att imponera. Utöver sina egna låtar har han även förmågan att ta låtar från olika genrer och ge dem nytt liv, något som bland annat går att höra på hans rosade album ”Dylanesque” från 2007, en hyllning till Bob Dylan.

– Vi är så taggade inför att äntligen kunna släppa artister inför sommaren 2020 och vilken artist att börja med! Bryan Ferry är en riktigt grym bokning och vi ser fram emot när han äntligen kliver ut på Furuviks Stora Scen, säger Nina Tano, vd på Furuvik.

Bryan Ferrys senaste album ”Bitter-Sweet” släpptes 2018 och tidigare i år blev han invald i Rock and Roll Hall of Fame som medlem i Roxy Music. Den 30 maj kl. 20.00 tar han över Furuviks Stora Scen.

Bryan Ferry

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.