Bild
Nästa artikel
Dags för 60plus Mässan i Örebro

Dags för 60plus Mässan i Örebro

NÄRKE

Många seniorer reser långt och ofta, gärna på äventyrsresa, paddlar kajak, kör motorcykel eller husbil, shoppar, tatuerar sig, tränar, jobbar, bor bekvämt och njuter verkligen av livet. Det har 60plus Mässan tagit fasta på och den 21-22 april är det åter dags!

Att seniorer är en intressant och viktig målgrupp står helt klart när 60plus Mässan på Örebrotravet 21-22 april närmar sig. Under två dagar presenteras ett stort utbud av vad man som aktiv senior kan uppleva, göra, resa till, köpa och få reda på inom olika branscher. Möjligheter ges att prova-på, ställa frågor och få svar. Mässans utställare spänner över teman som motor, hälsa, hem, bygg, resor, teknik, bank & finans, bostad, turism, nöjen och samhälle.

Årets huvudtalare är alltid TV-aktuelle Rysslandsexperten Malcolm Dixelius som talar om ”Ryssland bortom kalla kriget och det ryska samhället av igår och idag”. Scenen 21 april 11.00.

Mässan gästas även av vinkännaren och journalisten Jan Holmström som talar om ”Konsten att resa i vindistrikt med konkreta tips på hur man får ut det mesta av sin resa” Scenen onsdag 22 april kl 11.00

Dessutom bjuds det på ett fullspäckat program med många intressanta föredrag

Kent Wennman och hans Rockabilly Quartet har i 12 års tid hyllat Elvis, bl a med sin föreställning Elvis i Parksnäckan i Uppsala som år efter år slagit publikrekord. Kent har också haft egna radioprogram om Elvis i Sveriges Radio och brukar kallas Uppsalas största Elviskännare. Det blir en stund med svängiga och energiska Elvislåtar framförda med passion och kärlek. Publiken får också veta lite mer om Elvis första år som artist och det blir en hel del roliga anekdoter. Scenen båda dagarna 12.40 och 14.25.

Besökarna bjuds även på många aktiviteter bl. a olika tester, fotanalys, tand- och hälsoråd, senaste bilnyheterna från BMW, kostnadsfri bostadsvärdering, möjlighet att prova sängar, träffa Engelbrekt Engelbrektsson, smaka Arbogaknäcke med Arbogapastej och ättiksgurka samt motorsågsskola. Självklart erbjuds mässrabatter, provsmakningar och tävlingar med exklusiva vinster. Uppleva Örebrotravets café och restaurang med underhållning, vinbar och mycket annat.

Öppettider 21-22 april 2015 kl. 10.00-16.00 Entré 50 kr (kontant). Gratis Parkering. Tag buss 22 till Paketvägen.

Här hittar du mässans hemsida!

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.