Nästa artikel
Delta i körsång när unikt arrangemang hålls i Dalhalla
DALARNA

Delta i körsång när unikt arrangemang hålls i Dalhalla

Publicerad 24 oktober 2019
Körsång är närmast en folkrörelse och nu finns en möjlighet att vara med och sjunga när Chorus Night intar scenen i Dalhalla. Den 6 juni 2020 öppnas deras säsong med en unik konsert för alla som älskar stäm- och körsång.
Älskar du körsång? Vill du sjunga på en av Europas häftigaste scener? Som ägare till ett fritidsboende har man oanade möjligheter att delta i den körsång som Chorus Night arrangerar i Dalhalla. Redan nu kan man vara med och öva även om själva uppförandet blir den 6 juni 2020.

Chorus Night är ett etablerat körarrangemang som inleder nästa års säsong på Dalhalla med denna unik konsert för alla som älskar stäm- och körsång. Tillsammans med hundratals körsångare kommer deltagarna ledas genom musikhistoriens mest älskade hits av dirigent Thomas Sjöström, och den som känner sig hågad är välkommen i kören. Chorus Night startades 2011 med syftet att skapa en stor körkonsert för körsångare runt om i Norden.

Chorus Night utlovar en färgsprakande och mäktig musikalisk upplevelse. Arrangemanget skapar en unik möjlighet för körsångare att delta i kören och att få stå på Dalhallas praktfulla scen.

På de här två länkarna kan du läsa mer om hur du deltar men vill du inte det kan nog ett besök ge en härlig musikupplevelse! dalhallakorfestival.se samt chorusnight.se.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.