Bild
Nästa artikel
E16 Run inviger ny vägsträcka vid Vansbro

E16 Run inviger ny vägsträcka vid Vansbro

DALARNA

I slutet av 2017 påbörjades bygget av den nya vägsträckan längs E16 mellan Hulån och Vansbro. Den 21 september invigs vägen i samband med det unika löploppet E16 Run som arrangeras av Vansbrosimningen.

Som en del i invigningen av den nya vägsträckan mellan Hulån och Vansbro arrangerar Vansbrosimningen ett löplopp. Starten kommer att ske i Hulån och målgången i Lokparken i centrala Vansbro. Innan loppet startar kommer Trafikverket att officiellt inviga vägen.

– E16 Run är ett motionslopp med tidtagning där deltagarna själva väljer om de vill springa eller gå, med eller utan stavar. Det kommer att bli en riktig folkfest med underhållning och överraskningar längs vägen i samarbete med företagen i kommunen, säger Tomas Viker, Generalsekreterare för Vansbrosimningen och fortsätter Det kommer att bli en riktig folkfest med underhållning och överraskningar längs banan.

Det unika loppet som bara kommer att arrangeras en gång blir cirka sju kilometer långt. 

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.