Nästa artikel
EM i dragracing 25-28 augusti
UPPLAND

EM i dragracing 25-28 augusti

Publicerad 26 juli 2016 (uppdaterad 26 juli 2016)
På Tierp Arena blir det fartfylld fest när EM-deltävlingen i dragracing körs den 25-28 augusti 2016.

Den 25-28 augusti möts Europas bästa förare på Tierp Arena för att tävla i världen snabbaste sport. EM-deltävlingen Scandinavian Internationals bjuder på spektakulära motorfordon, både bil och MC, med hastigheter upp till 500 km/h på fyra sekunder.

- De svenska dragracingteamen håller världsklass, men nu höjs temperaturen ytterligare och inget kan tas för givet. Det kommer att bli hård konkurrens på banan, säger Pierre Tillaeus, Tierp Arena.

Förutom tävlingarna så bjuds det på en rad aktiviteter för hela familjen. Området utanför banan sjuder av verksamhet med team och fordon som förbereds inför tävlingarna. Dessutom finns en utställning av entusiast- och finbilar, och möjlighet att tävla med sin egna finbil. Den fartglade kan åka med som passagerare i en dubbeldragster med en rutinerad tävlingschaufför i förarsitsen. Detta och mycket mer pågår på Tierp Arena 25-28 augusti.

I anslutning till Tierp Arena finns möjlighet att hyra tältplats eller plats för husvagn eller husbil. På campingen finns tillgång till el, toaletter och duschar.

Läs mer om Scandinavian Internationals på: http://tierparena.com/portfolio_page/2016-08-25-em-dragracing/

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.