Bild
Nästa artikel
Europas största beachvolleyevenemang i Halmstad

Europas största beachvolleyevenemang i Halmstad

HALLAND

Möjligheten att kunna spela beachvolleyboll på Tylösands fantastiska strand ända tills solen går ner är en upplevelse i sig. Och har varit så i många år. Inte konstigt att ett av Europas största beachvolleyevenemang, SummerSmash hittat till Halmstad. 

Det är riktiga Venice Beachvibbar på Tylösand när beachvolleyevenemanget pågår mellan den 20 juli - 4 augusti. Vill du vara med om sommarens  och aktivaste plats är det hit du ska leta dig.

Det bjuds på:

  • Beachvolley-SM – Svensk Volleybolls största mötesplats! 28 tävlingsklasser med allt från U13 och Veteran +55 år till Sveriges bästa beachvolleyspelare, som gör upp om mästerskapstitlar och evig ära.
  • Beachvolleyveckan – Utveckla ditt spel med coachning i världsklass och BeachTravels unika teknik- och spelkoncept. Dessutom massor av turneringar och fester.
  • Beachvolleyfesten – Förra årets megasuccè är tillbaka! Galen stämning, 1500 deltagare, tunga DJs & priser till bästa utklädnad, best in show & bästa lagdansen. Beachvolleyfesten är årets roligaste dag på stranden med utklädda 6-mannalag i en jättestor Beachvolleyturnering! Detta i mix med tunga DJs, sommar, beachkultur, sol, skön musik, after beach på dagen och på kvällen fortsätter festen på Leffes Nattklubb på Hotell Tylösand.

Den exotiska sommarkänslan 

" Evenemanget har fri entré under hela Summersmash-festivalen och Beachvolley-SM! Du kan själv vara aktiv och lira beachvolley, testa skateboard, gymma på stranden. Eller så väljer du att spana när den Svenska Beachvolleyeliten lirar medan du ligger i en hängmatta under en palm vid centercourten och njuter av skön musik och en kall dryck. Vi lovar att du kommer älska den exotiska sommarkänslan!", säger Rasmus Jonsson i en intervju om hela evenemanget


Läs hela intervjun med Rasmus Jonsson.

PROGRAM

  • 6 juni–25 augusti The Hangout (Gratis spel på våra 6 beachvolleybanor + exotisk strandbar)
  • 20 juli–4 augusti SummerSmash Festival & Beachvolley-SM
  • 23 juli Crown Beach Classic, uppvisningsturneringar damer för Nordens bästa spelare.
  • 24 juli Crown Beach Classic, uppvisningsturneringar damer för Nordens bästa spelare.
  • 27 juli BeachvolleyFesten, galen stämning med turnering för utklädda 6-mannalag.
  • 28 juli–4 augusti Svenska mästerskapen i beachvolley
  • 3 augusti SM-finaler i beachvolley – herr och dam
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.