Bild
Nästa artikel
Forsbergs partner till QX Gaygala

Forsbergs partner till QX Gaygala

STOCKHOLM

Den 5 februari går 20-års jubilerande QX Gaygala av stapeln på Cirkus i Stockholm. Galan, som sänds i TV4, leds i år av konferencier Shima Niavarani och gästas av såväl celebriteter som politiker och Forsbergs Fritidscenter är i år partner till galan.

Forsberg Fritidscenter är på plats på galan och hälsar välkommen redan vid entrén med en Niesmann Arto, årets husbil 2018.

– För oss står galan och gayvärlden för människor som vågar vara sig själva med en modern syn på resande och upplevelser, säger Maria Valentin som är VD på Forsbergs Fritidscenter. Målgruppen för husbilar har förändrats och föryngrats de senaste åren och QX Gaygala är för oss en självklar plats för oss att synas på.

På QX är man också nöjda med samarbetet. Galan som i år firar 20 år ser att fler och fler moderna och starka varumärken är intresserade av målgruppen.

– Vi har ofta resglada, trendmedvetna och kapitalstarka besökare. Här passar husbilarna från Niesmann+Bischoff och Forsbergs Fritidscenter väl in, menar Ulrika Lahne som är marknadschef på QX Förlag.
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.