Nästa artikel
Halland firar campingens dag
HALLAND

Halland firar campingens dag

Publicerad 3 juni 2014 (uppdaterad 1 november 2019)
Nyfiken på Halland? Passa på den 7 juni då campingarna i Halland firar campingens dag, ett evenemang med aktiviteter på många campingplatser.

2013 var Halland Sveriges näst största campingdestination. Hallands campinganläggningar är mycket populära och välkända hos många människor. För att ge ännu fler chansen att upptäcka Hallands fantastiska campinganläggningar arrangeras Campingens Dag den 7 juni 2014. Tanken från arrangören är att Campingens Dag ska bli en tradition och firas den första lördagen i juni varje år.

Nya och gamla gäster ska lockas till Hallands campingplatser på Campingens Dag med mängder av aktiviteter och erbjudanden. Det blir morgongympa, tipspromenader, minigolf, äventyrsgolf, filmkväll, hoppborgar, ansiktsmålning, prova-på-sommarrodel, utställningar, restaurangerbjudanden och tävling om vem som snabbast sätter upp ett tält. Här hittar du mer detaljerad information.

Campingens Dag är ett initiativ av nätverket Camping Halland med 23 campingföretag. Nätverket samordnas av Region Halland och avdelningen halland.se.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.