Bild
Nästa artikel

Halland firar campingens dag

HALLAND

Nyfiken på Halland? Passa på den 7 juni då campingarna i Halland firar campingens dag, ett evenemang med aktiviteter på många campingplatser.

2013 var Halland Sveriges näst största campingdestination. Hallands campinganläggningar är mycket populära och välkända hos många människor. För att ge ännu fler chansen att upptäcka Hallands fantastiska campinganläggningar arrangeras Campingens Dag den 7 juni 2014. Tanken från arrangören är att Campingens Dag ska bli en tradition och firas den första lördagen i juni varje år.

Nya och gamla gäster ska lockas till Hallands campingplatser på Campingens Dag med mängder av aktiviteter och erbjudanden. Det blir morgongympa, tipspromenader, minigolf, äventyrsgolf, filmkväll, hoppborgar, ansiktsmålning, prova-på-sommarrodel, utställningar, restaurangerbjudanden och tävling om vem som snabbast sätter upp ett tält. Här hittar du mer detaljerad information.

Campingens Dag är ett initiativ av nätverket Camping Halland med 23 campingföretag. Nätverket samordnas av Region Halland och avdelningen halland.se.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.