Bild
Nästa artikel
Restips: Halmstad startar sommaren

Restips: Halmstad startar sommaren

HALLAND

Sommarstart Halmstad 2015 öppnar för sommarfirande med 16 olika arrangemang under perioden 22-31 maj och lockar med att det kommer att finnas något för alla, Se alla arrangemangen här!

Under sista veckan i maj blir det konserter och nostalgifest med Rockabillytema, Halmstads första Pridefestival tar form, Hallands äldsta idrottsförening anordnar rodd, sommarens stora utställning Game Masters öppnar och de två årligen återkommande festivalerna Andersbergsfestivalen och Halmstadgillet sätter sin egen prägel på staden samtidigt som sju offentliga konstverk invigs.

-Vi siktar på att bli årets sommarstad varje år! Det finns en uppsjö av intressen som blandas under denna period och det är otroligt roligt att vi har så mycket att visa upp tillsammans. Allt tack vare våra fantastiska lokala arrangörer, säger Johan Adermalm, projektledare för Sommarstart Halmstad 2015.

Sommarstart Halmstad 2015 är ett evenemang där många arrangörer, oberoende av varandra, valt att fylla slutet av maj med diverse arrangemang. Det blir en rolig och händelserik vecka för alla besökare och blir startskottet för en fantastisk sommar.

-Vi vill med denna satsning locka hit fler besökare utifrån och detta görs bäst genom att visa på bredden av vårt samlade evenemangsutbud. Detta är också ett sätt för oss att spinna vidare på förra årets utmärkelse ”Årets Sommarstad 2014”, som vi siktar på att ta hem även i år. säger Johan F. Lundberg, VD för Destination Halmstad.

Sammanfattning av veckan:

PGA HALMSTAD LADIES OPEN

22-24 maj
Haverdals Golfklubb

LAXALEKEN

22-24 maj
Simstadion brottet

ANDERSBERGSFESTIVALEN

23 maj
Andersberg


GUMBALL 3000

25 maj
Lilla Torg

HBK – IFK Göteborg
25 maj
Örjansvall

GAME MASTERS - THE EXHIBITION

28 maj
Halmstad Arena

FÖRETAGSRODDEN

29 maj
Kapsylparken

HALMSTAD MULTI CHALLENGE

30 maj
Halmstad med omnejd

FÖRSVARSMAKTEN EN DEL AV SAMHÄLLET

30 maj
Norre katts park

GINSTLOPPET

30 maj
Vapnö grustäkt

INVIGNING AV ZIPPER PARK
30 maj

Torntorget

OFFENTLIG KONST

30 maj
Halmstads Konsthall

HALMSTAD PRIDE

30 maj
Picasso parken

HALMSTADGILLET

30 maj
Norre Katts park

ROCKABILLY NIGHT

30 maj
Folkparken

EM-KVAL,VOLLEYBOLL

31 maj
Halmstad Arena

Camping

Näraliggande camping hittar du här.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.