Bild
Nästa artikel
Kabe firar 60 om 6 dagar, var med och festa

Kabe firar 60 om 6 dagar, var med och festa

NYHETER

Nu kan du boka in dig på Kabes 60-årsjubileum som hålls helgen 17-20 augusti vid Elmia. Premiärvisning av 2018 års modeller och artister kommer att förgylla evenemanget men den officiella högtidsdagen är lördagen den 19:e!

2017 är det 60 år sedan Kurt Blomqvist byggde sin första husvagn i småländska Tenhult och lade grunden till dagens Kabe. Kabe skriver att det har varit 60 fantastiska år och att de hoppas att du som är Kabe-ägare vill vara med och fira detta tillsammans med dem!

17-20 augusti har de hyrt hela Elmia i Jönköping och anordnar en hejdundrande jubileumsfest för alla Kabe-vänner. Var du med för tio år sedan, när de fyllde 50, kanske du minns känslan och gemenskapen när hela det stora Elmia-fältet fylldes av rödvita husvagnar och husbilar skriver Kabe. Nu är det dags igen!

I programmet, som du hittar via länken här, hittar du all viktig information och länk till bokningen. Kabes återförsäljare står också till tjänst med detaljerad information.

Vad händer den 17-20 augusti på Kabe-festen?

Kom med din egen Kabe-husvagn eller Kabe-husbil och fira jubileumshelgen. Tillsammans skapar deltagarna världens största Kabe-uppställningsplats!

Tjuvstart innan höstens mässor med en exklusiv visning av Kabes alla nyheter inför 2018. Lokala återförsäljare är på plats och har mässerbjudanden.

Fabriksvisning i Kabes husvagns- och husbilfabriker i Tenhult.

Mat, artister och underhållning

Festligheterna börjar redan på torsdagskvällen den 17 augusti när området öppnas för inkörning och deltagarna samlas för After Work-häng med DJ och Charlotte Perrelli på scenen. På fredagen körs en fartfylld show och kvällen fortsätter med standup-comedy, DJ och livemusik. Kabes officiella jubileumsdag är lördagen 19 augusti. Ladda för en fantastisk fest med jubileumsmiddag, underhållning och dans till populära Barbados. Kvällen avslutas med ett färgsprakande jubileumsfyrverkeri.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.