Nästa artikel
Kosta Julmarknad är tillbaka
SMÅLAND

Kosta Julmarknad är tillbaka

Publicerad 1 september 2021 (uppdaterad 1 september 2021)
Redan nu går Kosta ut med information om att de kommer att genomföra sin berömda julmarknad. Invigningen sker den 13 november av Måns Zelmerlöv som kommer att tända sex miljoner lampor.
Lördagen den 13 november slås portarna till Kosta Julmarknad upp till en julupplevelse utöver det vanliga. Klockan 17:00, när mörkret fallit, inviger Måns Zelmerlöv julmarknaden genom att tända alla sex miljoner juleljus.

Över Kosta lyser då miljontals juleljus i träd och byggnader upp vintermörkret och inleder en magisk julmarknad fylld med ljus, snö, tusentals julgranar och välfyllda marknadsbodar. Från bodarna sprider sig doften av glögg, pepparkakor och brända mandlar över marknadsståndens hantverk i järn, trä och textil. Allt från handstöpta ljus till smidesljusstakar, nybakade lussebullar till inlagd sill, värmande fårskinn och goda julostar.

Besök Tomtens värld, vandra genom den snöbeklädda skogen och hör vinden susa i granarna. På andra sidan skogen möter ni tomtefar på hans tron och alla hans nissar i verkstaden. Lämna din önskelista i Tomtens magiska önskemaskin och lyssna på Tomtemors magiska julsagor. Kosta Julmarknad är en upplevelse för hela familjen!

Inne på Kosta Outlet blir det också en upplevelse utöver det vanliga med en stjärnhimmel av gnistrande juleljus, hundratals julgranar och mängder av juldekorationer.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.