Nästa artikel
Nobelberget Marknad 13 maj
STOCKHOLM

Nobelberget Marknad 13 maj

Publicerad 17 april 2018 (uppdaterad 17 april 2018)
Nobelberget Marknad blev under sitt debutår förra året välbesökt med nära 30 000 besökare. I år byggs marknaden ut och fyller 10 000 kvadratmeter så att shoppingsugna flanörer kan strosa runt bland de främsta aktörerna inom kultur, mat, dryck och konst.

- Vi är riktigt peppade på att vår redan stora yta kommer byggas ut och blir ännu större. Det möjliggör inte bara för fler aktörer att ställa ut, utan även för en luftigare yta där man kan promenera runt i lugn och ro utan att trängas, säger Thea Mårdbrant, Operativ Chef på Nobelberget. 

Den förra året mycket populära Bills Cykelloppis är tillbaka och expanderar sitt område på Nobelbergets parkering. Bills Cykelloppis räddar varje år tusentals övergivna cyklar från ett öde på skroten och ger dem en ny chans i livet. Nytt för i år är att man även kommer att kunna serva sin egen cykel på marknaden om man inte är på jakt efter en ny hoj.

Över 20 mataktörer med allt från food trucks med mat från världens alla hörn, till nygräddat bröd kommer att finnas på plats för att mätta kurrande magar. De törstiga kommer dels hitta en naturvinsbar med små producenter från bl.a Sydafrika och Frankrike och flera lokala mikrobryggerier med ett brett sortiment av öl. 

- Vi har längtat efter att dra igång marknaden igen! Det är härligt att kunna utnyttja Nobelbergets stora lokaler till något annat än vår traditionella musik- och evenemangsverksamhet. Till premiären tar vi tillbaka några av favoriterna från förra året samt en rad nya kärlekar inom såväl mat som kulturutbudet, säger Gabriella Dahlbäck, produktionsansvarig på Nobelberget. 

Medverkande aktörer avslöjas löpande inom kort.

TID OCH PLATS:
Nobelberget
Sickla Industriväg 6
Lördagen 13/5, 11:00-18:00
Facebook page
Instagram

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.