Bild
Nästa artikel
På fredag öppnar anmälan till Morakniv Adventure 2018

På fredag öppnar anmälan till Morakniv Adventure 2018

DALARNA

Nu släpps platserna till nästa års Morakniv Adventure. Fredag 1 september klockan 12.00 öppnar anmälan. Intresset är stort och Morakniv hoppas slå förra årets tid till fullteckning.

Under fyra dagar, 17-20 maj 2018, får du vara med om en upplevelse utöver det vanliga i de djupa dalaskogarna. Morakniv Adventure inleds med en spännande fabriksvisning hos Morakniv innan deltagarna ger sig ut till Adventure Base Camp för att slå läger. Därefter tar äventyret vid på riktigt: kommande dagar spenderas tillsammans med Moraknivs ambassadörer och nya vänner från hela världen. Du deltar i workshops där du lär dig alltifrån att tälja din egen sked till hur du bäst överlever i naturen.

När Morakniv släppte platserna till årets premiär av äventyrseventet Morakniv Adventure sålde platserna slut på en helg. Nu på fredag öppnar anmälan inför 2018 års event och förhoppningarna är stora på en succérepris. 

– Vi märker redan nu av att det finns ett väldigt stort intresse för nästa års event. Många har sett och hört om äventyret i sociala medier och är nu sugna på att vara med själva. Samtidigt är det många av årets deltagare som vill komma tillbaka ett år till. Det om något tar vi som ett riktigt gott betyg. Så självklart hoppas och tror vi att platserna fylls snabbt. Inför nästa års upplaga har vi ökat antalet platser från 70 till 100. I och med det utökar vi också aktivitetsprogrammet med fler workshops, fler instruktörer och helt enkelt ännu fler spännande möjligheter att lära sig och testa nya saker. Fast fortfarande är det viktigaste mötena och gemenskapen, så vårt fokus är att fortfarande behålla den intima och familjära känslan som var så fantastisk under årets upplaga, säger Bashar Mustafa, projektledare för Morakniv Adventure.

Platserna till Morakniv Adventure 2018 kommer att släppas 1 september 2017 kl 12.00 på www.morakniv.se.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.