Bild
Nästa artikel
På söndag är det motorfest på Skokloster

På söndag är det motorfest på Skokloster

UPPLAND

Klassikers stora höstträff flyttar till Skoklosters Slott och kompletteras med Motorhistoriska Marknaden i MHS regi! Här finns enorma möjligheter till en ännu bättre och roligare träff! Dessutom vintagemarknad, automobiliamarknad, modeshow och mycket annat skoj!

Välkommen till Klassiker på Skokloster nu på söndag den 16 september klockan 10-15, en fullträff för hela familjen!

Förra året kom över 1100 klassiska bilar och i år flyttar Klassikers stora höstträff från Wenngarn till Skoklosters Slott för att kunna ta emot ännu fler! Dessutom kompletteras träffen med Motorhistoriska Marknaden arrangerad av MHS med 100-150 säljare.

Skokloster är en plats som redan har en lång historia som mötesplats för motorintresserade. Här fanns till 2007 Rutger von Essens motorsamling att beskåda. Grundad 1963 var den en av Sveriges absolut första och för många entusiaster är Skokloster synonymt inte med det fantastiska slottet byggt under svensk högbarock – utan med motorer.

Vad: Superträff för alla 1900-talets klassiker – bilar, mc, moppar ... Årets specialtema är 1950-tal!

Var: Skoklosters Slott som ligger ca sex mil från Stockholm, fem mil från Uppsala, fyra mil från Enköping och knappt tre mil från Sigtuna. Hitta hit

När: Söndagen den 16 september klockan 10-15. Insläppet öppnar 07.00 för säljare på MHS-marknaden och 08.00 för besökare/utställningsfordon.

Vilka får ställa ut? 
Alla entusiastfordon från 1900-talet (bil, MC, moped) kommer in på utställningsområdet. För bruksfordon finns en stor besöksparkering i anslutning till området. För 1950-talsfordon finns särskilda tema-ytor.


Inträde: 150 kr per bil/fordon både på utställning och besöksparkering. I priset ingår tillträde till MHS-marknaden och alla andra delar av träffen. Ta med nummer 8/2018 av Klassiker så slipper du undan med 100 kr.

Ytterligare information finns här!

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.