Nästa artikel
Power vårmarknad den 7 april
Västergötland

Power vårmarknad den 7 april

Publicerad 2 april 2018
Skandinaviens största marknad för det som hör amerikanska bilar från den gyllene epoken till. Här finns inte bara reservdelar utan än mer viktigt är att även livsstilsprylarna tar stor plats.

ACCS, American Car Club Sweden, bjuder in till sin årliga vårmarknad i Sparbanken Lidköping Arena den 7 april. Eller kanske ska man hellre kalla det en mässa för alla som önskar köpa det som man inte visste saknades, en mässa inte bara för de som letar efter en reservdel eller detalj som skulle göra både bil och liv komplett. Hur som har den under årens lopp vuxit till Europas största inomhusmarknad för bildelar och amerikansk livsstil med ett utbud som saknar motstycke i Europa.

Totalt så beräknas det komma uppemot 300 säljare med allt som hör Amerikanska bilar, dess tillbehör samt livsstil till. Dessutom utlovar man allt från ”Glidare, muskelbilar till hotrods”. Med andra ord en heldag för bilentusiaster och alla som älskar den amerikanska livsstilen, särskilt från den period då bilarna var stora, bensinen billig, musiken bättre och de köfria motorvägarna såväl som stadsgatorna låg inbjudande framför en.

Senare under säsongen, närmare bestämt den 5-7 juli 2018, ordnas Power Big Meet på Lidköping Airport. Det är ett evenemang som startade 1978 och drar en publik som få andra motorevenemang.

American Car Club Sweden är enligt egen utsago klubben för alla som är intresserade av amerikanska bilar och föreningen har mer än 11 000 medlemmar spridda över hela landet. Klubben bildades redan år 1988 vilket innebär att den nu har funnits i 30 år.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.