Bild
Nästa artikel
Powermeet vårmarknad 1 april

Powermeet vårmarknad 1 april

VÄSTERGÖTLAND

Den 1 april blir det fest för alla som älskar bilhistoria och då i synnerhet amerikanare. Då hålls nämligen Sveriges största inomhusmarknad för USA-bildelar på Sparbanken Lidköping Arena. Sedan följer en rad evenemang.

Det blir en rad evenemang under året från Powermeet och först ut är vårmarknaden i Lidköping den 1 april klockan 08-14. Vårmarknaden i Sparbanken Arena i Lidköping är Sveriges största inomhusmarknad men därutöver även Europas största inomhusmarknad för USA-bildelar.

Sedan följer Power Start of Summer Meet i Hässleholm lördagen 27 maj, Power AmericaFest (med extra DeLuxe) i Nossebro lördagen 3 juni, Power Big Meet 40-årsjubileum tordsdag till lördag 6-8 juli på Hovby Flygfält i Lidköping, Gasarfesten Power Hot Rod Reunion körs i Malmby/Strängnäs fredag-lördag 21-22 juli. Power End of Summer Meet i Emmaboda sista lördagen i augusti, vilket i år är den 26 augusti. Höstmarknaden körs lördagen 28 oktober. Det kan tillkomma ytterligare träffar under sommaren.
Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.