Bild
Nästa artikel
Publik sökes till SVT-satsningen på First Camp Solvik-Kungshamn

Publik sökes till SVT-satsningen på First Camp Solvik-Kungshamn

BOHUSLÄN

Havsbris, stjärnglans, sommarkänslor och TV-kameror. SVT:s nya satsning Ebbots ark gästar First Camps bohuslänska anläggning Solvik-Kungshamn den 14 juni. Till Kungshamn kommer Ebbot tillsammans med Ola Salo och Rebecca & Fiona.

I sommar spelas den nya SVT-serien Ebbots ark in längst den trevliga västkusten. I seriens avsnitt stannar artisten Ebbot Lundberg till på vackra platser och bjuder, tillsammans med sina namnkunniga gäster, på livemusik från Orust-fartyget Westkust. Nu har turen kommit till Kungshamn.

Onsdagen den 14:e juni gästar inspelningen campingkedjan First Camps vackra bohusdestination Solvik-Kungshamn. Till campingen kommer Ebbot i sällskap med artisterna Ola Salo och Rebecca & Fiona, som också bjuder på livemusik. Det blir kändistätt och somrigt och särskilt roligt för musikälskaren.

SVT ser gärna att många gästar inspelningen, och bjuder in allmänheten från klockan 14.30 och framåt. Den underbara utsikten från en av västkustens riktiga pärlor, Solvik-Kungshamn, i kombination med TV-inspelning och skönsång – lär ge varenda besökare sommarkänslor.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.