Bild
Nästa artikel

Restips: Dragspelsstämma i Lenhovda

SMÅLAND

Dragspelsstämman den 1-4 maj är ett av de stora evenemangen som hålls i Lenhovda under året. Här är det härlig stämning som gäller!

Det är Dragspelsstämmorna, Bautafesten och Elitfönster Cup som drar mycket besökare till Lenhovda. Dragspelsstämman börjar på torsdagen och hålls i Sjöparken och Borgen.

– Redan nu har det kommit ett 70-tal ekipage, och det är i alla fall minst 140 besökare, säger Roland Svensson, en av de som tar hand om campinggästerna när de kommer till Smålandsposten som varit på plats

Det är Lenhovdas sjunde dragspelsstämma och den har tidigare år hållits i både Älghult och i Fröseke. Det är föreningen Borgen och runt 15 stycken frivilliga därifrån som har förberett dagarna.

Dragspelsstämman håller på till söndag eftermiddag och det är inget inträde för att vara med eller komma och titta. På lördagen förväntas uppemot 300 besökare till scenspelet och efter det blir det dans i Borgen.

Var?

Lenhovda ligger efter väg 28/31 öster om Växjö

GPS: N57°00'03", E15°17'04"

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.