Bild
Nästa artikel
Restips: Grill & BBQ VM i Göteborg

Restips: Grill & BBQ VM i Göteborg

VÄSTERGÖTLAND

Den 13 – 14 juni 2015 kommer för första gången i svensk mat- och idrottshistoria Grill & BBQ VM att arrangeras i Sverige, närmare bestämt på Heden i Göteborg. Under två tävlingsdagar kommer kampen att utspela sig inför en stor matintresserad publik.

Cirka 70 lag från världens alla kontinenter tävlar mot varandra i sex olika grillkategorier: kyckling, nötkött, fisk, fläskkött, vegetariskt och dessert. Rätterna bedöms sedan av ett 30-tal nationella och internationella domare. I samma veva avgörs även de nordiska- och svenska mästerskapen i grillning.

Under sommaren 2014 lockade Grill SM på Liseberg drygt 30 000 besökare, och fler förväntas det bli i år. Därför kommer Grill & BBQ VM 2015 att äga rum på Heden med sina 6 000 kvadratmeter där det finns tävlingsområde, plats för utställare samt besöksparkering.

Förutom de spännande tävlingsmomenten bjuds det på artistuppträdanden, inspirerande utställningar för alla grill- och matintresserade, kulinariska smakupplevelser för den hungrige och chansen att få se världens största grill.

Det Svenska Grillandslaget leds av Ulrik Lindelöv och är regerande europamästare. Nu har de chansen att ta hem världsmästartiteln inför en storpublik på hemmaplan i Göteborg.

Vill du delta i tävlingen så kan du kontakta dem här och här kommer du till deras hemsida.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.