Bild
Nästa artikel

Restips: Medeltid på Skokloster

UPPLAND

Nu är det dags för tornerspel vid Skokloster den 23-27 juli! Det blir medeltid i äppellunden och självklart besöker du detta fascinerande slott!

Det blir medeltid, tornerspel, gyckel och musik i hela dagarna fem. Den medeltida marknaden huserar i äppellunden och erbjuder ett varierat utbud.
 

Aktiviteterna passar för såväl stora och små. Du kan prova på knivkastning och svartkrutsskytte och barnen kan träna tornerspel på trähästen Lisa. De närmast fullärda beridna bågskyttarna visar hur de träffar mål i full fart och missa inte varje dags höjdpunkt, det fantastiska tornerspelet.

Livrustkammarens Riddarklubb är på plats med rustningsprovning, dubbning och skola för alla unga riddare.  Familjevisningar på slottet.

Här hittar du Skoklosters hemsida om evenemanget.

 

Var?

Strax väster om Stockholm. Följ E18 mot Enköping, kör av vid Bålsta och följ väg 263. Skyltat sista biten. Från E4 svänger du av vid Knivsta.

GPS N59°42'11", E17°37'16"

Näraliggande camping hittar du här.

Taggar: Evenemang
Restips: Medeltid på Skokloster
Restips: Medeltid på Skokloster

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.