Bild
Nästa artikel

Restips: Skandinaviens största tårtutställning

KUNGÄLV

1-2 februari 2014 är det åter dags för Scandinavian Cake Show – Skandinaviens största tårtutställning med besökare från hela Norden.

1-2 februari 2014 är det åter dags för nästa Scandinavian Cake Show – Skandinaviens största tårtutställning med besökare från hela Norden. Det är 10:e gången som Tårtdecor i Kungälv arrangerar utställningen som växer mer och mer för varje gång. Tårtutställningen äger rum i Club Evergreens lokaler i Solbräcke City alldeles norr om Kungälv.

Under utställningsdagarna har man som besökare möjlighet att titta på och låta sig inspireras av en mängd tårtor. Man har möjlighet att vara med och tävla med sin egen tårta, gå på tårtkurs, titta på demonstrationer av tillresta demonstratörer från England och förståss träffa likasinnade tårtkonstnärer från när och fjärran.

Intresset för tårtor och cupcakes har vuxit kraftigt under senare år och intresset från allmänheten är påtaglig. Många är de kak- och bakbloggar som visar och berättar hur man gör de mest fantastiska bakverk och dekorationer i socker.

Det väntas ca 1200 besökare till tårtutställningen i år och det brukar även vara besökare både från Norge och Danmark.

Biljetter till evenemanget finns på tickster.com, klicka här.

Var?

Scandinavian Cake Show hålls denna gång i Club Evergreens lokaler som ligger på Solbräckegatan 33 i Kungälv. Se karta här för att hitta rätt.

GPS: 57.893778,11.937819

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.