Bild
Nästa artikel
Restips: Tjolöholm Classic Motor

Restips: Tjolöholm Classic Motor

VÄSTERGÖTLAND

Den 18e maj är det dags för Tjolöholm Classic Motor. Årets tema är racing och det blir en folkfest för hela familjen! Som extra krydda blir det även en flyguppvisning.

Söndag 18 maj arrangeras Tjolöholm Classic Motor för tjugoförsta gången. Årets tema är racing och över 1300 fordon samt tusentals besökare väntas komma. Det blir en folkfest för hela familjen med många spännande programpunkter, t ex uppvisning av racerbilar och racermotorcyklar och flyguppvisning. 

Utställningen pågår kl 10-16. Områdesentré: 120 kr, barn under 15 år gratis, parkering 60 kr.

Program för Tjolöholms Slott 18 maj

ÖPPETTIDER 

Evenemangsområdet kl 10-16

Slottsbutiken kl 10-16 

Slottsvisningar kl 11-16 (varje hel timma, biljetter köps i Slottsbutiken) 

Vagnsmuseum kl 10-16 

SERVERING I STORSTUGAN KL 12-16 I Storstugan, belägen vid Allmogebyn och Slottskyrkan, serveras hemlagad lunch och kaffe med bakverk i en ombonad och gemytlig miljö med vacker trädgårdsservering.

Servering i manegen klockan 10-16. Centralt på utställningsområdet serveras lunch, smörgåsar och kakor.

Sekelskifteshusen i Allmogebyn kan hyras för en natt, en weekend eller en vecka. I de idylliska husen finns det bl a kakelugn, vedspis och himmelssäng, du får dessutom en egen trädgård för barnlek och härliga grillkvällar. Det är också möjligt att bo i Grindstugan, där du bor enskilt med utsikt över strandängarna. Njut av lugnet i trädgården, närheten till havsbad och öppen spis i vardagsrummet.

Läs mer på arrangörernas hemsida.

Var?

Tjolöholms slott ligger väster om E6/E20, vid Kungsbacka.

GPS: N57°23'56", E12°06'13"

Camping på gångavstånd (4 km) hittar du här.

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.