Nästa artikel
Rhapsody In Rock till Dalhalla sommaren 2020
DALARNA

Rhapsody In Rock till Dalhalla sommaren 2020

Publicerad 22 november 2019 (uppdaterad 22 november 2019)
En av Dalhallas mest populära artister som dragit över femtio utsålda konserter till den spektakulära platsen återkommer hösten 2020. Den 15 augusti 2020 är det dags igen efter tio år långt uppehåll och den 22 november är det biljettsläpp.

Det är tio år sedan Robert Wells och ”Rhapsody In Rock” stod på Dalhallas storslagna utomhusscen men under åren 1998-2010 var Robert Wells konserter en stor del av arenans program. Med symfoniorkestrar, svenska och utländska sånggäster, dansare, specialkomponerade fyrverkerier, stuntmän, TV inspelningar och skräddarsydda scener har de satt sin tydliga markering i Dalhallas historia. Även i övrigt brukar evenemangen röna stort intresse och har exempelvis fortfarande publikrekordet på Ullevi trots att framförandet skedde 2003. Totalt sett har närmare två miljoner lockats till Rhapsody In Rocks konserter bara i Skandinavien.

Robert Wells har sedan 1998 Dalhalla-rekordet i framträdanden med över 59 konserter varav 55 utsålda. Den här konserten blir en exklusivt komponerad föreställning just för Dalhalla. Det som hittills offentliggjorts är att det blir en stor orkester över 50 medverkande och tillsammans med hemliga gäster kommer publiken tas med på en musikalisk och spektakulär resa i äkta ”Rhapsody In Rock”-känsla.

– Dalhalla är och förblir en mycket viktig del i Rhapsody In Rocks historia. Jag och ensemblen är oerhört stolta och glada att vara tillbaka till sommaren, säger Robert Wells i ett pressmeddelande.

”Rhapsody In Rock” på Dalhalla framförs lördagen den 15 augusti 2020. Biljetterna släpps fredag den 22 november kl.10.00 via www.dalhalla.se

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.