Nästa artikel
Robert Wells ”Rhapsody In Rock” tillbaka på Dalhalla
DALARNA

Robert Wells ”Rhapsody In Rock” tillbaka på Dalhalla

Publicerad 8 juli 2021 (uppdaterad 8 juli 2021)
Det blir konserter med Robert Wells ”Rhapsody In Rock” och Symphony Orchestra på Dalhalla men även världsartisten Johnny Logan ansluter sig. Premiären blir den 31 juli 2021.
Det blir fyra exklusiva konserter varav två är extrainsatta idag med ”Rhapsody In Rock” tillsammans och stora Symphony Orchestra på scen och gäster, allt under ledning av Robert Wells. Fler namn tillkommer löpande.

Biljetter finns via www.nortic.se/dagny/ev...

”Rhapsody In Rock” Dalhalla 2021:

31 juli Kl.20:00
1 augusti Kl.13:00 (EXTRA INSATT!)
1 augusti Kl.20:00
2 augusti Kl.20:00 (EXTRA INSATT!) Nytt artistrekord slås på Dalhalla, 63:e konserten med Robert Wells!

(med reservation för eventuella ändringar)

Robert Wells och ”Rhapsody In Rock” är succékonceptet genom alla tider som har satt ett flertal publikrekord. Sedan 1998 har över 200 000 gäster och mer än 50 slutsålda bejublade konserter genomförts på Dalhalla och nu anordnas det fler konserter för att kunna möta publiken igen. ”Rhapsody In Rock” på Dalhallas scen är unika i sitt slag och har även visats i TV över hela Norden men även Kina och USA!

Över 1 950 000 har sett och upplevt ”Rhapsody In Rock” bara i Skandinavien och har fortfarande publikrekordet på Ullevi 2003 med sittande publik. Dessutom 50 utsålda konserter bara i Dalhalla. Roberts Wells ”Rhapsody In Rock” har tagit dem bl.a. till USA, Australien Tyskland, England, Ryssland och flertal gånger till Kina. Sex Guldskivor och två Platinum utmärkelser.

Läs mer via: www.rhapsodyinrock.se
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.