Bild
Nästa artikel
Sälen, Åre och norska Hemsedal öppnas den 24:e

Sälen, Åre och norska Hemsedal öppnas den 24:e

RESTIPS

Fredagen den 24 november öppnar Sälen, Åre och norska Hemsedal. Under den gångna helgen öppnade Trysil och Vemdalen. Från fredag är nu alla SkiStars skandinaviska skidorter öppna.

- Vi har haft mycket fina förhållanden att producera snö sista veckan och det känns riktigt kul att öppna, säger Jonas Bauer destinationschef SkiStar Sälen. Lindvallen och området runt Gustavbacken öppnar först. Väderprognosen ser ut att bjuda på fortsatt kyla och snö så vi fortsätter förberedelserna för kommande skidtestarhelg och ser fram emot en fin öppningshelg och en snörik jul

SkiStars skidtestarhelger är startskottet på skidsäsongen för många och först ut är Vemdalen och Trysil under kommande helg, 23-26 november. Helgen efter, 30 november till 3 decemberär det dags för Sälen och Hemsedal att ta emot alla skidtestarhelgsgäster och sedan är det Åres tur under helgen 7-10 december

- I Åre har vi haft ett fantastiskt väder sista veckan med kyla och natursnö och snöproduktionen har gått mycket bra. Det är alltid speciellt att öppna för säsongen och det är Duved som blir först ut. Vi ser framemot en lång skidsäsong och hälsar alla skidglada gäster välkomna, säger Niclas Sjögren Berg destinationschef SkiStar Åre. 

För information om vilka nedfarter och liftar som öppnar besök - Lift, pist och väder

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.