Nästa artikel
Sångkörer intar Böda Sand
ÖLAND

Sångkörer intar Böda Sand

Publicerad 4 maj 2015 (uppdaterad 1 november 2019)
28 juni - 3 juli är det körveckan Böda Sand Sjunger. En vecka fylld med körsång och glädje när campingen fylls av 200 körmedlemmar från hela Sverige.

Vecka 27 blir sommarens roligaste vecka enligt Böda Sand! Då är det du Böda Sands egen körvecka under ledning av Sean Kelly och det blir övningar, roliga träffar, musik, kör battle och uppträdanden. Veckan avslutas med en storslagen livekonsert på stranden där kören sjunger till live-band med bland annat Shirley Clamp.

Du kan ta med dig en kör eller komma på egen hand för att vara med i massor av roliga övningar och aktiviteter. Böda Sand skriver på sin hemsida att det vare sig krävs förkunskaper eller kunskaper i att läsa noter eftersom entusiasmerande och erfarne Sean Kelly, känd bland annat från ”Stockholm Sjunger” och ”Så ska det låta”, är körledare under veckan och kommer att ordna nio övningstillfällen. Finalen blir en färgsprakande show nere på stranden med bland annat Shirley Clamp.

Körveckan har egentligen redan börjat, arrangemangen har funnits för nedladdning sedan 1 mars, så då är det bara att börja öva!!!

- Körledaren Sean Kelly är fantastisk; inspirerande och galet sprallig i musikval, humor, körledning och sång. Han ger allt under varje repetition vilket gör att vi i kören tar i ännu mer, säger Jenny Karlsson som är körmedlem av Stockholm Sjunger

Detta sker under veckan:
* Kick off-kväll med musikintroduktion och inspiration!!! 
* 9 övningstillfällen med pianist och körledare. Vi över med storbildstv så inga noter eller textpapper behövs
* Egen övningstid i olika stämmor i "körcamp" 
* Musikbattle - mitt i veckan sker en minikonsert där enskilda personer eller körer har chans att tävla om att framföra egna bidrag på konserten. Om man vill alltså!
* Livekonsert tillsammans med bla Shirley Clamp på stranden.

Bra att veta
Pris: 990 kr/vuxen 490 kr/ungdom under 18 år för boende på Böda Sand.
(För icke boende på Böda Sand 1 290 kr/vuxen 790 kr/ungdom under 18 år).
Om ni anmäler fler än 10 personer samtidigt ges en rabatt på 10% på köravgiften.
Tid: 28 juni- 3 juli. Konserten blir den 3:e juli.
Boende: Bokas lättast via www.bodasand.se. 
Anmälan: Först till kvarn. Max 200 deltagare. Skicka ett mail med namn, adress, telefon och mail till bokning@bodasand.se men se först kompletta villkor på Böda Sands hemsida.

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.