Bild
Nästa artikel
Sista chansen för skidor

Sista chansen för skidor

SKIDÅKNING

Helgen 30 april – 3 maj är en måste för alla skidälskare och markerar slutet på en fantastisk vintersäsong!

Skidföret i backarna, det fina vårvädret och allt som händer under avslutningseventen i Åre och Hemsedal är perfekta ingredienser för en hejdundrande avslutningshelg i fjällen.

Åre Winter Finale avslutar skidsäsongen i Åre. Under en och samma helg bakas Freeride, SkiStar Hot Dog Challenge och Åre Ski Finals ihop till en säsongsfinal i världsklass – Åre Winter Finale.

Helgen 30 april - 3 maj bjuds det på neon och retroskidåkning som blandas med det senaste inom freeski och freeride. Allt inramat av härligt vårväder med långa ljusa dagar, glassiga soltimmar på Åreskutan och nöjesliv i och utanför backen.


Mer information om Åre Winter Finale

Hemsedal rundar som vanligt av vintersäsongen med stil och bjuder in till den traditionsrika första majfestivalen 30 april – 3 maj. 

Det blir skidåkning, fest och god stämning i backen när Hemsedal sätter punkt för den sista skiddagen, söndagen den 3 maj. Årets artister är bland andra Loveshack, Medina och Postgirobygget.

Mer information om 1 mai festivalen i Hemsedal

Taggar: Evenemang

Hej!

Vi har förståelse för att du använder adblocker, men hoppas att du kan stänga av den för vår sajt. Annonser är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att driva sajten.