Nästa artikel
Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2015
SKÅNE

Skanör Falsterbo Gran Turismo Show 2015

Publicerad 30 juni 2015 (uppdaterad 1 november 2019)
Den 2 augusti är det dags för Skanör-Falsterbos årliga bilutställning. Förutom pärlor från förr blir det innovativa nyheter från BMW och Tesla.
Att årets bilutställning ska gå i samma fina väder som förra årets välbesökta arrangemang är naturligtvis något som arrangörerna förutsätter ska hända. Temat för 2015 är “Framtiden Nu” och en fortsättning på förra årets tema. Som vi i andra sammanhang har skrivit om går utvecklingen inom bilområdet med rasande fart, och det är ett intressant område som sannolikt kommer att omdana bilkörning på ett sätt som vi inte tidigare upplevt. Utställningen tar fasta på detta och uppmärksammar denna nya generation miljöbilar utan att missa de tidigare epokernas pärlor.


Du kan räkna med att Skanör-Falsterbos gator kommer att kantas av härliga ekipage men dessutom ställer både BMW och Tesla upp med intressanta bilar, BMW med exklusiva i8 och innovativa i3 och Tesla visar upp sin modell S som du dessutom kan provköra, i varje fall om du förhandsbokar så du inte hamnar sist i kön. Tesla kommer att ha en genomgång av Model S inför varje provkörning så att du får möjlighet att lära dig mer om eldrivna fordon förutom att du kan ställa vilken fråga som helst om bilen till dem. Du kan anmäla dig för en testkörning på deras hemsida redan nu om du inte vill vänta till den första söndagen i augusti 2015.

Arrangemangets program hittar du här.
 

Ämnen i artikeln

Missa inget från Husbil & Husvagn

Genom att anmäla dig godkänner du OK-förlagets personuppgiftspolicy.